VREEMDE VOGELS

PICA PICA X STORKS X VLAAMSE GAAIEN X DUIFIES X KOEKOEK = STICHTING VREEMDE VOGELS!

Waar het allemaal begon, nu al weer 2 jaar geleden, met Pica Pica houdt onze volière inmiddels ook een hoop andere bijzondere vogels! Naast Storks met 3 maanden lang, elke zaterdag- en zondagmiddag in september, oktober en november, leuke optredens van lokale artiesten in Den Haag en tegelijkertijd met onze parade in Den Haag, nu ook nu ook Vlaamse Gaaien, met op elke zaterdag- en zondagmiddag muziek in september, oktober en november in AntwerpenDuifies met op elke zaterdag en zondag in september, oktober en november te gekke optredens op unieke locaties in Amsterdam en dan onze allernieuwste aanwinst; Koekoek in Utrecht!

Wat betekent dat je je de rest van het jaar niet meer hoeft af te vragen wat je nu weer gaat doen in het weekend!

We hopen in de toekomst nog veel meer mooie vogels te mogen toevoegen!