OVER

23-08-2020

De parades van Pica Pica & Storks gaan met aangepaste maatregelen volgens het RIVM en 1,5 meter afstand door! Kijk op de parade pagina’s op deze website voor meer informatie over de aankomende optredens.

Zien we jullie daar?


23-08-2020

Vrije Vogels Festival is een nieuw muziek- en kunstfestival in Leiden!

Verwacht in oktober, november en december een gratis pop-up festival met muziek acts en exposities op verschillende plekken, denk aan; cafeetjes, restaurants, koffietentjes, winkels.

Het is een samenwerking tussen Stichting Vreemde Vogels en Jan Stroomer van Current Music.

Het eerste event is op zaterdag 3 oktober. Een speciale datum in Leiden die jaarlijks groots wordt gevierd.

Lees hier meer over de aankomende optredens en exposities.


22-04-2020

Oh no! Geen festivals deze zomer: die beslissing is niet onverwacht, maar toch een harde klap. Helaas gaan hierdoor ook al onze plannen even van tafel, maar hopelijk kunnen we alsnog iets in het najaar organiseren…

Het festival heeft als doel om lokale ondernemers, muzikanten en kunstenaars te steunen en dat is juist in deze tijden erg belangrijk (lees hierboven hoe je zou kunnen helpen).

We roepen iedereen op om de maatregelen van het RIVM op te volgen. Blijf binnen en wees lief voor elkaar. Hoe eerder dit virus onder controle is, hoe eerder we weer met zijn allen kunnen genieten van festivals, muziek, kunst en elkaar.


Wil je al het laatste nieuws van onze parade’s lezen? Klik dan hieronder:

En wil je meer lezen over de aankomende optredens en exposities van kunstenaars per stad?

Kies dan een van de onderstaande vogels!


   

PICA PICA X STORKS X VLAAMSE GAAIEN X DUIFIES X KOEKOEK X SONGBIRD X VRIJE VOGELS = STICHTING VREEMDE VOGELS!

Waar het allemaal begon, nu al weer 2 jaar geleden met Pica Pica houdt onze volière inmiddels ook een hoop andere bijzondere vogels!

Brengen onze vogels jullie fijne festivals door het hele land! Zo vind je onder andere Storks in Den Haag, Vlaamse Gaaien in Antwerpen, Duifies in Amsterdam, Koekoek in Utrecht, Songbirds in Dordrecht en sinds kort onze allernieuwste aanwinst; Vrije Vogels in Leiden!

Wat betekent dat je je de rest van het jaar niet meer hoeft af te vragen wat je nu weer gaat doen in het weekend!

We hopen in de toekomst nog veel meer mooie vogels te mogen toevoegen!


En om helemaal op de hoogte te blijven van wat wij doen, voor foto’s van onze evenementen en voor het meest recente nieuws, klik hieronder en like onze Facebook-pagina Vreemde VogelsInstagram en Twitter en schrijf je hieronder in voor onze mailinglist!

 


Baek Food & Drinks is een modern Grand-Café op de Blaak in Rotterdam, in de luwte van de Markthal. Baek is opgezet door twee vrienden en tevens jonge ondernemers met als doel een plek te bieden waar Rotterdam de hele dag terecht kan voor lunch, borrel, diner en alles wat daartussen zit.

Wij van Vreemde Vogels organiseren hier samen met Baek elke maand leuke (gratis!) optredens. Kom jij ook een keer gezellig langs?

De Popunie is een stichting die sinds 28 januari 1985 actief is in de popsector. Voorheen gericht op de provincie Zuid-Holland, vanaf 2013 met de focus op Rotterdam. De Popunie organiseert projecten voor en verleent diensten aan popmuzikanten, podia, pop festivals, de gemeente en andere geïnteresseerden of belanghebbenden.

Popunie stimuleert, ontwikkelt en promoot popmuziek in Rotterdam met projecten als de Rotterdamse Popweek, Kunstbende Zuid-Holland, Rotterdam Music Awards, Meet The Pro, Popunie Live, Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam, Music Support en Music Export.

2 reacties

 • VVV Den Haag

  Goedemiddag,

  Graag willen wij jullie folder “The Hague Vegan Food Guide” aanvragen.
  Het betreft circa 100 stuks.

  Adres

  U mag de folders naar het onderstaande adres sturen:

  VVV Den Haag
  Spui 68
  2511 BT DEN HAAG

  Wij horen graag wanneer de folders verstuurd mogen worden.

  Met vriendelijke groet,

  Melody Lasschuyt-Shirt

 • Wil

  hi, waar vind ik het programma van Koekoek in een overzichtelijke lijst?
  het is echt niet te vinden en dat handgeschreven ding is niet te lezen.
  en je kunt er niet in zoeken..
  jammer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.