KOEKOEK 030

Dat was het dan. De tweede editie van Koekoek 030 Festival zit erop! Iedereen ontzettend bedankt voor het komen en hopelijk tot volgend jaar! Kijk op onze Facebook pagina voor alle foto’s van de parade.

Fijne jaarwisseling allemaal! 🎇


Bedankt voor de twee gezellige maanden! Kom de laatste maand nog genieten van live-muziek en kunstexposities tijdens het Koekoek 030 Festival! Bijvoorbeeld bij Hofman CaféMolen de SterDig It RecordstoreBUNK Hotels en Hof van Cartesius.

Toegang is gratis.


Bedankt voor de gezellige eerste maand! Kom de laatste twee maanden nog genieten van live-muziek en kunstexposities tijdens het Koekoek 030 Festival! Bijvoorbeeld bij Ping Pong ClubBrewpub De Kromme HaringBUNK Hotels en Molen de Ster.

Toegang is gratis.


Zie hier nu ook de plattegrond met daarop alle deelnemende locaties, artiesten en exposities!

De plattegrond is gratis verkrijgbaar bij een van ons locaties.


Zijn jullie al benieuwd welke locaties er dit jaar meedoen aan Koekoek 030?

We gaan namelijk beginnen met aankondigen! En sommige locaties van vorig jaar vonden het zó leuk om mee te doen… die doen gewoon nog een keertje mee! Bijvoorbeeld het op Africa geïnspireerde Karibu Cafe; dé plek voor een heerlijk all-day-brekkie. Tussen al het groen en het kleurrijke interieur kan je genieten van gezond comfort food, verse juices en de amazing koffie.

Houdt onze locatiepagina of onze Facebook pagina in de gaten want hierop verschijnen elke dag nieuwe locaties die meedoen met onze parade!


Guess who’s back! We gaan in oktober, november en december weer een nieuwe editie van Koekoek 030 Festival organiseren in Utrecht. Wil je meedoen als locatie? Stuur een e-mail naar info@koekoek030.com en wie weet…


Koekoek 030 presenteert nieuwe unieke parels in Utrecht.

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Utrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Utrechtse muziek, kunst- en designwereld.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Utrecht openen hun deuren tijdens Koekoek 030 Festival. Elke zaterdag en zondag in oktober, november en december verrast het festival haar bezoekers door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Utrecht.

Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast exposities zijn van jonge talentvolle Utrechtse kunstenaars en of designers.


info@koekoek030.com