SONGBIRDS 078

Bedankt voor de twee gezellige maanden! Kom de laatste maand nog genieten van live-muziek en kunstexposities tijdens het Songbirds 078 Festival! Bijvoorbeeld bij Bistro La BohèmeStayokay DordrechtDok Bar & Bites en Velvet Dordrecht.

Toegang is gratis.

Bedankt voor de gezellige eerste maand! Kom de laatste twee maanden nog genieten van live-muziek en kunstexposities tijdens het Songbirds 078 Festival! Bijvoorbeeld bij Merz DordrechtDOORHet VogelnestVelvet Dordrecht en Stayokay Dordrecht.

Toegang is gratis.

De programmaboekjes liggen nu ook bij de VVV Dordrecht  🙌

Daarnaast zijn de boekjes gratis te verkrijgen bij al onze deelnemende locaties!

Zie hier nu ook de plattegrond met daarop alle deelnemende locaties, artiesten en exposities!

De plattegrond is gratis verkrijgbaar bij een van ons locaties.

Over precies 2 maanden begint de eerste editie van Songbirds 078 Festival.

We blijven pareltjes verzamelen! Weer hebben we een aantal nieuwe, leuke locaties toegevoegd. Kijk onder het kopje Locaties om alle locaties die mee doen aan onze parade te bekijken! (dagelijks een nieuwe update)

Alweer zo’n toffe samenwerking die we mogen aankondigen: om jullie Dordtenaren 100% op de hoogte te houden van alle in’s en out’s rondom Songbirds 078 en het lokale talent wat we daar gaan programmeren, slaan we de handen ineen met lokaal muziekplatform 3voor12 Dordrecht🙌

En met Marcel KamphuisLeanne Lichelle van Gurp en Lielo Aves maken we het team in Dordrecht compleet! Over een paar dagen starten we met het aankondigen van de eerste locaties!

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@stichtingvreemdevogels.com

We zijn achter de schermen druk bezig met onze debuut editie in Dordrecht. Maar dat doen wij natuurlijk niet alleen… Daarom maken wij vandaag al een deel van team Songbirds bekend!

Wij heten welkom; Nevyn Van NugterenDavid Ariza Lora en Agata Plank!

Kom je uit Dordrecht en wil je bij ons optreden of heb of weet je een passende locatie voor ons festival?

Stuur ons dan een e-mail via info@stichtingvreemdevogels.com!

Elke zaterdag- en zondagmiddag in oktober, november en december, een instore-festival bij unieke ondernemers met live-muziek en exposities van Dordtse talenten met Songbirds 078, ons nieuwste festival in Dordrecht!

Binnenkort meer nieuws!

info@stichtingvreemdevogels.com