STORKS 070

Tot volgend jaar! We willen graag alle bezoekers bedanken voor de succesvolle 1,5 meter edities en online streams! Natuurlijk ook alle muziekacts, kunstenaars en een speciale vernoeming voor Miguel, Leslo, Fonds 1818, Popunie Zuid-Holland en Project Regeling Popmuziek Den Haag.


Nieuwtje! Het festival was natuurlijk afgelast door corona, maar we gaan dit jaar alsnog iets organiseren in Den Haag met live-muziek en exposities bij verschillende ondernemers. Dit uiteraard met de RIVM-regels en 1,5 meter afstand. Blijf onze social media in de gaten houden voor nieuws…

Voor een overzicht van alle aankomende optredens kijk op:

https://www.facebook.com/storks070/events

Al deze optredens zijn wederom helemaal…gratis!


Oh no! Geen festivals deze zomer: die beslissing is niet onverwacht, maar toch een harde klap. Helaas gaan hierdoor ook al onze plannen even van tafel, maar hopelijk kunnen we alsnog iets in het najaar organiseren…

Het festival heeft als doel om lokale ondernemers, muzikanten en kunstenaars te steunen en dat is juist in deze tijden erg belangrijk (lees hierboven hoe je zou kunnen helpen).

We roepen iedereen op om de maatregelen van het RIVM op te volgen. Blijf binnen en wees lief voor elkaar. Hoe eerder dit virus onder controle is, hoe eerder we weer met zijn allen kunnen genieten van festivals, muziek, kunst en elkaar.


Nieuws! De eerste twee maanden van Storks Instores in Den Haag worden verplaatst. Het pop-up festival zal nu plaatsvinden in juni, juli en augustus.

Aan alle getroffenen, mensen in de zorg, leveranciers, alle collega festival- en evenementen organisaties: wij denken aan jullie in deze tijd, en wensen jullie veel wijsheid en sterkte.

We houden als Stichting Vreemde Vogels ook het advies van het RIVM in de gaten. We hopen dat Storks 070 Instores alsnog kan doorgaan en het nieuwe advies effect heeft. De eerste twee maanden zijn we momenteel samen met de locaties, kunstenaars en muziekacts aan het verplaatsen.


Oh no! In verband met de verscherpte maatregelen moeten we de eerste data van Storks Instores helaas (maar ook begrijpelijk) verplaatsen!

Het gaat om Teddy MacranderHan’au Music en Alice Mulder in SPOOKY & SUE en Leopalooza en Cox’strot in De BieB. Het festival heeft als doel om lokale ondernemers, muzikanten en kunstenaars te steunen en dat is juist in deze tijden erg belangrijk.

Houdt onze Facebookpagina voor de bekendmaking van de nieuwe data!

Hieronder zie je hoe je ons zou kunnen helpen…


Alle locaties bekend! We zijn heel trots dat SLASeptember Grote MarktStayokay Den HaagThe Student Hotel Den HaagBar Bistro De Twee Heeren Den HaagDe Prael Den HaagMusiconLe Marie MarchéThe New FarmThe Hague PrideAlbersen Muziek, bladmuziek en muziekinstrumentenEvy’s vintage, Stichting Schets, PompkeYMCA ScheveningenHometownInstockSPOOKY & SUEDorst Craft Beer ShopAny FrameRataPlan Den HaagHaley’s Comet BreakfastclubThe Shore ScheveningenDoe-stal de Verademing en De BieB een podium zijn tijdens Storks 070 Instores.

We maken de komende weken alle muziekacts en kunstenaars bekend.


Na een succesvolle debuuteditie, gaat vanaf april de tweede editie van Storks Instores van start. Deze keer kan je niet één, maar twee talentvolle artiesten per weekend uit de Haagse muziek, kunst- en designwereld verwachten.


Guess who’s back! We gaan in april, mei en juni weer een nieuwe editie van Storks 070 Instores organiseren in Den Haag. Wil je meedoen als locatie, muziek act of kunstenaar?

Stuur een e-mail naar marcel@stichtingvreemdevogels.com en wie weet…


Storks Instores presenteert nieuwe en unieke parels in Den Haag. Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Den Haag. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Haagse muziek, kunst- en designwereld.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Den Haag openen hun deuren tijdens het Storks Instores festival.

Elke zaterdag en zondag in april, mei en juni verrast het festival haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Den Haag. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast exposities zijn van jonge talentvolle Haagse kunstenaars en of designers.


info@storks070.com