VEGAN FOOD GUIDE

Nieuw! We zijn nu ook een Vegan Food Guide begonnen voor Drechtsteden. Het is een kaartje met de beste vegan en vegetarische hotspots in DordrechtPapendrechtZwijndrecht2070 en Sliedrecht.

Het doel is om elk jaar een nieuwe versie uit te brengen met de laatste updates en wijzigingen. De prachtige kaart is ontworpen door Awwtmn_art.


We zijn afgelopen jaar al een Vegan Food Guide begonnen voor de vier grootste steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Mede dankzij jullie enthousiasme zijn daar inmiddels ook aan toegevoegd; Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Nijmegen en Almere!

De Vegan Food Guide is een kaartje met de beste vegan en vegetarische hotspots per stad. Het doel is om elk jaar een nieuwe versie uit te brengen met de laatste updates en wijzigingen. De prachtige kaarten zijn ontworpen door Nikki Smits en Awwtmn_art.

De food guides zijn constant in ontwikkeling en er volgen steeds weer nieuwe versies met de laatste updates en wijzigingen. Binnenkort ook op geprint op gerecycled papier en wordt de oplage nog groter…

We hopen zeker nog een aantal meer nieuwe steden te mogen toevoegen aan deze reeks!

We zoeken momenteel nog een aantal adverteerders om de drukkosten te kunnen dekken. Interesse? Mail: marcel@stichtingvreemdevogels.com